|
آقای کروبی در جلسه ی گذشته مجلس شورای اسلامی که با عنوان سی سال قانونگذاری برگزار شد؛ در سخنانی گفت: (( نماینده ای که از هیئت اجرایی و بسیج بترسد؛ نمی تواند نماینده استواری در دفاع از حقوق مردم باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))
من می گم: می فهمی چی می گی؟ به عمق مطلبت واقفی؟ نمی دونم آقای کروبی در صحرای محشر؛ وقتی صف بسیجیا- که حضرت روح الله پیشاپیش اونا در حرکته- رو می بینه! چهرش چه رنگیه؟
|
|
پس از حمد و ستایش پروردگار دو گیتی
تا بسیجی هست بسیج هم هست
از حمایت و پشتیبانی شما بزرگواران بسیجی بسیار سپاسگزارم امامان به همت والایمان می بالد احسنت بر شما
|
|
سپاس خدایی را که انچه از درون سینه هاست آگاه است و با نام او که بهترین نام ها او را سزاست سلام
امامم، حضرت روح الله؛ دیدی چه کردند؟ امروز باید گریست بر مظلومیت بسیج
اگر کسی می خواهد به طور کامل در جریان ما وقع ماجرا قرار بگیرد با بنده مکاتبه نماید.
|
پس از حمد و ستایش آفریدگار و با نام او سلام
انجمن دانشجویان ستان گیلان افتخار به ارائه آموزش فعالیت در تالار دارد. جهت دسترسی به مطلب فوق عزیزان دانشجو می توانند به آدرس ذیل مراجعه نمایند. شورای صنفی دانشجویان/ تالار آیت الله بهجت حفظه الله/ صفحات 10 الی 13 یا حق
|
|
پس از حمد و ستایش پروردگار دو گیتی و با نام و یاد او سلام
و عرض سلام خدمت عزیزان دانشجو
ضمن عرض تبریک یوم الله 13 آبان؛ و به پاس ارزش گذاری دانشجوی پویا و در صحنه توجه شما عزیزان را به مطلب زیر جلب می نمایم.
پیگیری های بنده به بار نشست و به خواست خدا ابزاری خواهم شد در مسیر تحقق بسیج مجازی دانشکده علوم حدیث شهر ری پس از پیگیری هایی که از طریق معاونت نظارت و بازرسی سازمان بسیج دانشجویی انجام شد قرار بر آن شد که بنده پس از هماهنگی های لازم با فرماندهی محترم بسیج دانشجویی دانشگاه علوم حدیث جناب آقای کاوه؛ اقدام به فعال سازی بسیج دانشکده مجازی علوم حدیث نمایم.
از دانشجویان علاقه مند به فعالیت در بسیج خواهشمندم که از هر استانی یک نفر به نمایندگی برای انجام جذب و سازماندهی دانشجویان مجازی آن استان داوطلب شود. این حرکت به یقین موجب خیرات فراوان برای تک تک بسیجیان مکتب اهل بیت خواهد بود.
خواهشمندم عزیزانی که علاقه مند به فعالیت در این حیطه می باشند؛ در همین جستار اعلام آمادگی نمایند. فراموش نفرمایید که حتما استان محل اقامتتان را ذکر کنید.
|
|
پس از حمد و سپاس پروردگار عالمیان و درود بر پیامبر رحمت و فرزندان پاکش و عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه عزیزانی که نسبت به بنده اظهار لطف نمودند گرچه خود را لایق آن نمی دانم که خادم مکتب اهل بیت باشم که هرگز خاک پای قنبر هم نخواهم بود. اما تلاش خود را خواهم نمود که در مسیر تعالی ایدئولوژی ناب اسلامی گامهایی سازنده بردارم. از آنجایی که قصد مهاجرت به کشور فرانسه جهت ادامه تحصیل دارم؛ این پیوند و همکاری با مکتب اهل بیت زمینه مناسبی خواهد بود جهت انتشار لطافت اسلام و معرفی انوار اهل بیت به جهانیان مزید توفیقات همه دانشجویان مسلمان را از خداوند منان خواستارم
|
|
سلام
دوستان! نمی دانم چگونه خداحافظی کنم قلم و زبان از بیان اندوه جدایی از دانشجویان مکتب اهل بیت قاصر است اما امید اینکه در جایی دیگر؛ دانشکده ای دیگر؛ مکتبی دیگر؛ باز با عزیزان رهرو مکتب اهل بیت همراه شوم نهاد بی قرارم را تسلا می بخشد.
بر خود وظیفه می دانم از همه عزیزانی که در این مدت از فاصله های بعید از انوار حضور معنویشان بهره فراوان بردم سپاسگزاری کنم. از همه عزیزانی که در این مدت سعادت بودن در کنارشان نصیبم شد. برادر عزیز آقای خجسته پناه؛و جناب آقای فقیه سبزواری خواهران آراسته فرد؛ موسوی؛ امامی پناه و احمدزاده
امروز درخواست انصراف از ادامه تحصیلم را تقدیم مسئولان کردم.
یا حق
مهندس کاظم امینی
نه طاقت خاموشی؛ نه میل سخن داریم
بدرود دوستان
|
پس از حمد و ستايش پروردگار دو گيتي و با نام او سلام
امروز كه با كوله باري از نگراني و ناراحتي وارد دانشكده شدم باز اين تالار بود كه تسكيني بر آلامم در دنياي مجازي بود. مي پرسيد چرا اينقدر دپرس؟ چون كليه واحدهاي انتخابيم حذف شدند! بگذريم از اينكه من حقم كه انتخاب 8 واحد در اين ترم بودُ نتونستم مطالبه كنم همون 12 واحدي هم كه انتخاب كرده بودم حذف شدند! تالار باز تسكيني شد بر آشفتگيي كه اين دنياي مجازي با دانشكدش بر روح و روان من وارد كرده و مي كنه و به احتمال زياد خواهد كرد. آخه يكي نيست بگه با سرعت 44 kbps؛ دانشگاه مجازيت ديگه چي بود! با دمپايي پلاستيكي قصد فتح اورست مي كني؟ زهي تصور باطل! زهي خيال محال!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE از بحث منحرف شدم. شرمنده
عرض مي كردم! قدر تالار بدونيم و سعي كنيم شكوفا ترش كنيم! اين درخت سترگ باغ مكتب اهل بيت را به شكوفا شدن غنچه هاي پويايي دانشجويانش زيباتر كنيم. بحث زيبايي با عنوان آسيب شناسي تالار ها در گفتماني صريح توسط برادر ارجمند آقاي فقيه سبزواري ايجاد شده! بنده نظر خاصي نداشتم و اگر هم حرفي بود يا قبلا زدم يا دوستان فرمودند. مثلا شايد يك پيشنهادم ايجاد يك مجموعه هماهنگ و تقسيم مسئوليت ها باشد كه در اين لشكر عظيم هر ارشدي مسئوليت خود را بداند و بر طبق فرمان و دورنمايي كه فرمانده لشكر تبيين مي كنند گروهانش را به جلو پيش برد كه اين پيشنهاد چندي پيش با تقسيم مسئوليت ها توسط جناب فقيه سبزواري اجرايي شد. نكته جالب اينجاست كه چرا تعداد كمي در اين بحث شركت كردند؟ و چرا فقط از فعالان تالار انتظار دارند در اين بحث شركت كنند؟ چرا فرهنگ مطالبه در اين تالار و به طور اعم در كشور ما رو به خموشي و نابودي است؟ چرا دانشجويان و دانشپذيران جديد وارد بحث نمي شوند و مثلا نمي گويند فلان كار اشتباست يا فلان كار صحيح است. تا وقتي طالب بهترين ها نباشيم تا وقتي كه تعالي خواه نباشيم وضعيت تغييري نخواهد كرد. يادمون نره! خدا احوال قومي رو تغيير نمده مگر توسط خودشان. خودمون دست كم نگيريم. مگر ما انسان نيستيم؟ مگر خداوند عزيز نفرموده اند كه انسان به خير حريص است؟ پس خواهش مي كنم؛ وارد تالار آسيب شناسي تالار ها در گفتماني صريح شويد و ديگران را از نظرات خود مطلع كنيد. مطمئن باشيد به تعداد دانشجويان اين دانشكده راهكار و مسير براي تعالي و بالندگي اين درخت سترگ باغ مكتب اهل بيت هست. بفرماييد! براي وارد شدن به مبحث فوق بر نوشته زير كه لينك شده كليك بفرماييد آسيب شناسي تالار ها در گفتماني صريح
يا حق
|
|
الحمدلله مجوعه فوق كامل شد مي توانيم ديگران را به آن ارجاع دهيم دوستان عزيز مي تونن به آموزش روش فعاليت در تالار در صفحه 13 و 14 تالار آيت الله بهجت حفظه الله-دانشجويان مسلمان مكتب اهل بيت دسترسي داشته باشند
قابل توجه دانشجويان محترم گيلاني: مجموعه فوق –آموزش امكانات تالار- به همراه موارد ديگري از جمله كتاب خانه اي شامل هزار جلد كتاب و آموزش تصويري قسمت هاي مختلف آموزشكده(متاسفانه فرصت نكردم بر روي آموزش هاي تصويري صداگذاري كنم كه ان شاء الله اين مورد براي دانش پذيران دوره بعدي برطرف خواهد) و موارد متعدد ديگري در نرم افزاري كه با عنوان گيلان-حديث طراحي نمودم و در اختيار نمايندگي قرار دادم تعبيه شده است. و اين مجموعه در حقيقت خدمتي است به همه دانشجويان و دانشپذيران بازديد كننده ِي تالار آيت الله بهجت حفظه الله_دانشجويان مسلمان مكتب اهل بيت تالار آيت الله بهجت حفظه الله مختص به دانشجويان گيلان نيست همانطور كه حضرت آيت الله بهجت دامه بركاته مختص مردم گيلان نيستند. سعي من و همه عزيزان گيلاني كه اين جستار را مديريت مي فرمايند بر آن است كه خادمي باشيم در جهت خدمت كردن به جميع مومنين و مومنات. بدين سبب از كليه دانشجويان تقاضا مي كنم در اين تالار احساس غريبي نكنند اين جستار را متعلق به خود بدانند تالار آيت الله بهجت مد ظله العالي حد و مرز جغرافيايي ندارد و مرز آن به وسعت بزرگي دل هاي مومنين است. به همين كوچكي قلب درون سينه خاكي و به همان بزرگي دل هاي هميشه سرسبز مومنين
التماس دعا
|